iLost gebruikt cookies

Fijn dat je er bent! Je weet dat ze er zijn: cookies. Hieronder kun je per categorie je keuze voor het gebruik van cookies aangeven.

Wij anonimiseren alle cookies onder de categorie ‘Analytics’ en daarom mogen wij deze cookies plaatsen zonder toestemming.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan (naderhand kun je deze altijd wijzigen via de link onderin onze website). Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

😊
Bekijk details
Noodzakelijke cookies helpen een website nuttiger te maken door basisfuncties in te schakelen, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet goed werken.'
Naam Aanbieder Doel Vervaltermijn Type
Session ilost.co Behoudt de sessiestatus van de gebruiker voor alle pagina-aanvragen. Session HEADER
_LOCALE_ ilost.co Behoudt de door de gebruiker geselecteerde taal. 12 maanden HTTP
Deze statistische cookies helpen ons te begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze website door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.
Naam Aanbieder Doel Vervaltermijn Type
_ga ilost.co Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. 24 maanden HTTP
_gat ilost.co Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen. Session HTTP
_gid ilost.co Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt. Session HTTP
generated id mautic.ilost.co Browser ID-cookie voor anoniem volgen van paginaweergaven. Session HTTP Secure
Mixpanel .ilost.co Anonieme tracking voor analyse van sitegebruik. 12 maanden HTTP
_hjIncludedInSample [x2] ilost.co Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde statistische plaatshouder. Session HTTP
cookie_consent ilost.co Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein. 12 maanden HTTP
Marketing cookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites bij te houden. De bedoeling is om advertenties weer te geven die relevant zijn voor en meer betrokkenheid creëren met de individuele gebruiker en daardoor meer waardevol voor uitgevers en derden adverteerders.
Naam Aanbieder Doel Vervaltermijn Type
IDE doubleclick.net Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. 12 maanden HTTP
test_cookie doubleclick.net Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Session HTTP
fr facebook.com Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden HTTP
collect google-analytics.com Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen. Session Pixel
tr facebook.com Ongeclassificeerd Session Pixel
lidc .linkedin.com Gebruikt voor routing 24 uur Cookie
bcookie .linkedin.com Browser ID cookie 12 maanden Cookie
bscookie www.linkedin.com Veilig browser ID cookie 12 maanden Cookie
L1c www.linkedin.com Browser ID cookie Session Cookie
BizoID ads.linkedin.com LinkedIn Ad analytics 6 maanden Cookie
BizoData ads.linkedin.com LinkedIn Ad analytics 6 maanden Cookie
BizoUserMatchHistory ads.linkedin.com LinkedIn Ad analytics 6 maanden Cookie
BizoNetworkPartnerIndex ads.linkedin.com LinkedIn Ad analytics 6 maanden Cookie
token www.lynda.com Toegangstoken 4 uur Cookie
Player_settings_0_3 www.lynda.com Speler instellingen 3 weken Cookie
LyndaLoginStatus .lynda.com Login status 10 jaar Cookie
throttle-XXX www.lynda.com Throttling op Lynda 6 maanden Cookie
NSC_XXX www.lynda.com Load balancing 5 minuten Cookie
Unclassified cookies are cookies that we are in the process of classifying, together with the providers of individual cookies.
Name Provider Purpose Expiry Type
Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om de gebruikerservaring efficiënter te maken. De wet stelt dat we cookies op uw apparaat kunnen opslaan als deze strikt noodzakelijk zijn voor de werking van deze site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze site gebruikt verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s verschijnen. Uw toestemming is van toepassing op de volgende domeinen: ilost.co, mautic.ilost.co
Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 24 mei 2018

Versie: 25 Mei 2018

Privacy Policy

Algemeen

De gegevens die door Gebruiker worden verstrekt bij gebruikmaking van de diensten worden door iLost B.V. vastgelegd en verwerkt. Alle persoonsgegevens worden met vertrouwelijkheid behandeld en iLost B.V. staat bij de Autoriteit Persoonsgegevens geregistreerd in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming.

Persoonsgegevens en gegevensverwerking

Ten einde de dienst te kunnen uitvoeren, zijn enkele persoonsgegevens van de Gebruiker nodig. Bij het bezoeken van de website worden IP-adres en user-agent uitgelezen en bij gebruikmaking van de geboden dienstverlening door iLost B.V. kunnen naam, e-mailadres en optioneel een telefoonnummer en aflever-adres worden ingevoerd en opgeslagen. Ingevoerde persoonsgegevens dienen volledig, juist en actueel te zijn. In sommige gevallen geeft iLost B.V. deze gegevens gecontroleerd door aan derden.

Doeleinden gegevensverwerking

De persoonsgegevens die gebruikers verstrekken gedurende het registratie-, claim- en verzendproces worden door iLost B.V. verwerkt met een of meer van onderstaande doeleinden:

  • Mogelijk maken van communicatie;
  • Verifiëren van eigendom;
  • Mogelijk maken van logistieke afhandeling;
  • Verhogen van de vindbaarheid van bepaalde voorwerpen;
  • Verlenen van klantenservice/support;
  • Monitoren van de technische infrastructuur;
  • Mogelijk maken van betalingen;
  • Opstellen van een verzekeringsformulier;
  • Het voldoen aan de op iLost B.V. van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Gegevensverstrekking aan derden

iLost B.V. stelt, uitgezonderd op grond van wettelijke verplichtingen, geen gegevens van Gebruikers ter beschikking aan derden, behoudens aan partijen die door iLost B.V. worden ingeschakeld bij de uitvoering van haar dienstverlening, te weten:

  • Logistieke partners;
  • Call center / customer support leverancier;
  • Payment Service Provider;
  • Klanten van iLost die voorwerpen vinden en gevraagd worden deze te matchen en verzenden;

Nieuwsbrief

Indien Gebruiker zich inschrijft voor de nieuwsbrief kan iLost Gebruiker informeren over producten, diensten, aanbiedingen en aanverwante zaken. Het e-mailadres van Gebruiker wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee Gebruiker zich kan afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

Beveiliging gegevens

iLost B.V. respecteert de privacy van haar Gebruikers en draagt er de grootst mogelijke zorg voor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig worden behandeld. De database van iLost B.V. is uitsluitend, en voor zover dat uit hoofde van hun functie noodzakelijk is, toegankelijk voor medewerkers van iLost B.V.. Bovendien heeft iLost B.V. de verwerking van deze persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. iLost B.V. spant zich verder naar redelijkheid in haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of tegen enige vorm van onrechtmatig gebruik of verwerking en maakt daarbij gebruik van passende technische en organisatorische maatregelen, waarbij onder meer rekening wordt gehouden met de stand van de techniek. Dit betekent dat iLost B.V. in ieder geval gebruik maakt van:

  • Logische toegangscontrole, gebruik makend van wachtwoorden;
  • Automatische logging van alle handelingen rond de persoonsgegevens;
  • Fysieke maatregelen voor toegangsbeveiliging;
  • Encryptie (versleuteling) van digitale bestanden met persoonsgegevens;
  • Organisatorische maatregelen voor toegangsbeveiliging;
  • Steekproefsgewijze controle op naleving beleid;
  • Beveiliging van netwerkverbindingen via Secure Socket Layer (SSL) technologie;
  • Een beveiligd intern netwerk;
  • Snelle correctie van onjuistheden in de persoonlijke gegevens.

Geheimhouding

De personen die handelen onder het gezag van iLost B.V. en toegang hebben tot persoonsgegevens zijn verplicht tot geheimhouding, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

Inzage en correctie gegevens van gegevens en recht van verzet

Gebruiker heeft het recht de persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of af te schermen wanneer de gegevens feitelijk onjuist zijn, voor de doeleinden van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel in strijd met de wet worden verwerkt. Gebruiker dient dit schriftelijk of per email kenbaar te maken. Adressen hiervoor staan op de contactpagina.

Bewaartermijn

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Wij hanteren een standaard bewaartermijn van vijf jaar. Dat wil zeggen dat wij jouw gegevens vijf jaar nadat je actief bent geweest zullen verwijderen. Bij verzoek tot verwijdering van je account gebeurd dit direct. Wanneer er een andere bewaartermijn geldt, zullen wij je daarvan op de hoogte brengen.

Het recht om vergeten te worden

Gebruiker heeft het recht het account en de persoonsgegevens te laten verwijderen. Gebruiker dient dit verzoek schriftelijk of per email kenbaar te maken. Adressen hiervoor staan op de contactpagina. iLost B.V. zal het verzoek bevestigen en de gegevens definitief uit de database verwijderen.

Cookie beleid iLost B.V.

Om te zorgen dat de website van iLost B.V. goed werkt wordt gebruik gemaakt van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein stukje data dat door een webserver wordt opgeslagen door de browser. De in het cookie opgeslagen gebruikersinformatie maakt het mogelijk de interactie tussen de website en de browser in kaart te brengen. Hierbij kan gedacht worden aan het vaststellen van authenticatie, het registreren van het klikgedrag en het analyseren van de navigatie binnen de website van iLost B.V., onder meer ter voorkoming van fraude en ter verbetering van dienst. Cookies worden opgeslagen nadat hiervoor toestemming is gegeven.

iLost B.V. maakt gebruik van de volgende cookies:

Welke partij plaatst de cookies?Wat is het doel van het plaatsen van de cookiesHoe lang blijven de cookies geplaatst/bewaard?
iLostPlaatst cookies welke wij noodzakelijk achten om de beste service te kunnen leveren. Zoals het bijhouden van de geselecteerde taal van de gebruiker.Max. 2 jaar
GoogleCookies worden geplaatst om inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker bij het bezoeken van de website en rapportages te kunnen maken over hoe bezoekers de website gebruiken. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op deze website en op andere door deze website gebruikte kanalen verbeterd. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Conform de implementatie van Richtlijn 95/46/EG is met Google is een bewerkersovereenkomst gesloten. Er worden geen gegevens gedeeld met andere producten of diensten.Max. 2 jaar
Facebook
LinkedIn
DoubleClick
Google Adwords
Cookies worden geplaatst na toestemming van onze bezoekers/gebruikers. Deze verstrekken informatie aan deze partijen over gebruik van onze website met als doel om specifieke advertenties te kunnen tonen op betreffende platformen. Wij hebben geen controle op wat deze (derde) partijen daarmee doen.Max. 2 jaar
Mixpanel
Hotjar
Cookies worden geplaatst om gedrag van onze bezoekers/gebruikers anoniem te kunnen analyseren.Max. 2 jaar

Cookie-instellingen in de browser

Gebruiker kan zelf de cookie-instelling van de browser aanpassen om bepaalde cookies te weigeren of juist te accepteren. Indien instellingen van de browser zodanig zijn dat bepaalde cookies niet worden geaccepteerd, kan het zo zijn dat sommige functionaliteiten van de website van iLost B.V. niet meer (optimaal) functioneren.

Links

Op de website kunnen links naar websites van derden te vinden zijn. iLost B.V. draagt geen verantwoording over het gebruik van gegevens door deze derden. Gebruiker wordt derhalve geadviseerd het privacy statement van de betreffende website goed te lezen.

Toepasselijk recht

Op deze Privacy Policy is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze Privacy Policy zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Wijziging van deze Privacy Policy

iLost B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Policy. Elke aanpassing zal op deze pagina worden gepubliceerd. Gebruiker wordt geadviseerd deze Privacy Policy geregeld te raadplegen.

Contact

Alle opmerkingen, vragen en klachten en/of verzoeken met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens en deze Privacy Policy zijn welkom en kunnen worden gericht aan: iLost BV, Coehoornsingel 22, 7201AB Zutphen of support@ilost.co

iLost BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55241506. Het BTW-nummer van iLost BV is NL 8516.221.12.B01.